If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На пръв поглед изглежда много добре. Трудно ми е да повярвам, че е на 115000, но може и да е 6ца от тотото Джантите са боядисвани, панела с дисплея и около ск. лост също са боядисвани.
Като гледам последното мнение, че е от преди 5 месеца, съжалявам, че изравям темата от прахта но Алфата е при мен. Като всяка кола втора употреба има забележки но не е нищо фрапиращо. Пребоядисвана е защото явно е удряна от тук и там но отдолу е страхотна. Единствената неприятна забележка по външният вид е задният капак и няколко леки вдлъбнатинки.
Някога пластмасата около ICS-a е била махагонова но някой си е поиграл да я боядиса сива.
Като бонус се оказа, че има перящ се панелен филтър BMC и само си купих един комплект за пране и съм много доволен за момента.
Като гледам последното мнение, че е от преди 5 месеца, съжалявам, че изравям темата от прахта но Алфата е при мен. Като всяка кола втора употреба има забележки но не е нищо фрапиращо. Пребоядисвана е защото явно е удряна от тук и там но отдолу е страхотна. Единствената неприятна забележка по външният вид е задният капак и няколко леки вдлъбнатинки.
Някога пластмасата около ICS-a е била махагонова но някой си е поиграл да я боядиса сива.
Като бонус се оказа, че има перящ се панелен филтър BMC и само си купих един комплект за пране и съм много доволен за момента.
П.С. V6 Turbo + STR е все едно друга кола.
Ами честито, дано е добра кола и с кеф да си я караш
Тази кола до колкото си спомням беше на доста скромен пробег по километраж.
Интересно, излизат ли същите километри в ECU?
Иначе, на този който е ликвидирал махагона, браво.
Неслучайно след фейслифта, махагон няма.
По километраж беше на 115 хиляди км. Като я закачихме с Multiecuscan пишеше 1300км пробег и реално не се знае на колко е. А този който е премахнал махагона не се е постарал много добре. Боядисал е върху светещите пластмаси на двата въртящи бутона и не свети нищо там.
Comment